Somewhere only we know

Monday, June 12, 2006

Hoşgeldim



Evet...evet doğru görmektesiniz a gadasını aldıklarım. Gelen nazik istekler doğrultusunda dedim ki kendi kendime " neden ben de bir blog hazırlamayayım?...hakkaten niye mayayım?" sonra da hemen cevapladım kendimi " biraz tembel bi organizma olduğundan olabilir mi ki, hani sık sık güncellemezsin, halk galeyana gelir siteyi daşlıyabilir, sayfa önünde biriken sinirli bir grup "ENTİRİMİİZİİ İSTEEERİİİZ" şeklinde protesto edebilir" falan dedim...ama "yo yoo" dedim sonra "biraz kaderci olmak lazım, bıloğunu veren allah post'unu da verir inşallah" şeklinde bilimsel bir tabana dayandırarak create ulan my own blog'u tıkladım umarsızca...Bu arada genelde bu kadar sık kendi kendime konuşmam, ara sıra hayali oyun arkadaşım Mücahit'le konuşurum, o kadar.

5 Comments:

  • EYOOOOOOOOOOOOOOO, KARDİŞ BLOG YAAPPMIIŞŞ, KARDİŞ BLOOGG YAAPPMIIIŞŞŞ :)))))))))

    By Blogger M2H2, at 6:40 AM  

  • nihayet... iki elim çocuklarda da olsa, boklu bez temizlemekten dişlerimi fırçalayacak zaman bulamasam da ben de okuyup takip edeceğim evellallah.... İlk ben dedimdi zaten blog et diye ısrarla. en azında ben öyle biliyom.
    hoşgeldin.
    öptüm...

    By Blogger bilgece, at 1:56 PM  

  • yaşşaaaaa...nihayet beklenen gişinin istenen bilogu doğdu..iyi ki doğdu..oh bea..beni bak benii..her gün olmasa da düygü the biyolokum kibin hiç diilse haavtada bir yaz emi?a gızım ,a ziya....

    By Anonymous Anonymous, at 8:30 AM  

  • somewhere everyone should know... :)

    Seneler önce Cenk'len Erdem'in "bizce komik kadın yok, kadınlar komik olamıyor." sözünü duyduğum günden beri "Fatoşumu tanısalar, bu tükürdüklerini yutsalar bu hayvanlar hayat ne güzel olurdu" diye düşünmüş bir insan olarak blog açtığınız bu kutlu günde gözlerim yaşardı evet. :) Sevinçten evet... (gülmekten de olabilir :))) göriciiz.

    By Anonymous Anonymous, at 9:11 AM  

  • Ahahahaha ay eheheh şu gadaları almak deyimi beni tam anlamı ile khahah ay ehehea alın şu gadalarımızı efendim ahahaha ah ay.. Ehem. .. Öhöh. Hmmm.

    Öhöm.

    Merhaba Fatoş Hanım,

    Bendeniz hesapta zat-ı alilerinizin çiçeği burnunda blog'una naçizane bir hayırlı olsun dileği bırakmak maksadı ile uğramış idi. Lakin ancak bu kadarı olabildi.


    Intenret'in kendi kendini en fena bozguna uğratan kişisinin ta kendisi.

    Hayır o değil..


    O da değil :(

    By Anonymous Anonymous, at 1:53 PM  

Post a Comment

<< Home